Kosinka94
Moderator
Ja swoją przed chwilą konsumowałamUwielbiam rukolę. Rukola na kanapkę, rukola do sałatki, rukola na pizzę i wszędzie rukola. Nawet sobie swoją posiałam w donicy!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja swoją przed chwilą konsumowałamUwielbiam rukolę. Rukola na kanapkę, rukola do sałatki, rukola na pizzę i wszędzie rukola. Nawet sobie swoją posiałam w donicy!![]()
ja tak samoUwielbiam rukolę. Rukola na kanapkę, rukola do sałatki, rukola na pizzę i wszędzie rukola. Nawet sobie swoją posiałam w donicy!![]()
biednyyyyJa kocham i szpinak i rukolę. Mój mąż za to jak zje trochę rukoli (bo nie zauwazy) to zaraz ma owrzodzenie całej jamy ustnej i musimy wtedy szybko jechać na sor![]()
Wolę roszponkęUwielbiam rukolę. Rukola na kanapkę, rukola do sałatki, rukola na pizzę i wszędzie rukola. Nawet sobie swoją posiałam w donicy!![]()
To że czegoś nie lubię nie oznacza, że nie zjemWszystko czego nie lubicie możecie wysłać do mnie, jestem wszystkożerna![]()
Roszponkę też uwielbiamWolę roszponkęszpinaku kiedyś nie teraz dodaje wszędzie, gdzie można.