MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Co do bóli w trakcie cyklu to chciałam powiedzieć, że ja w tym cyklu się nie staram i nic mnie nie boli 

czyli jednak głowa działa cuda 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram, musiałam się dwa razy zastanowić o co chodziI myślę, że możesz normalnie pisać słowo seks![]()
Tak @Animmka "serduszkowanie" brzmi, jakbyś nam dorosłym "babom" wykładała 1 lekcję sexu - zakładając, że mamy 6 latja osobiście nie mam żadnych bóli owulacyjnych ale są dziewczyny, które mają. Myślę, że warto potwierdzić sobie czy pęcherzyk pękł albo u ginekologa albo badając proga 7dpo. Wysoki puls i ciśnienie nie ma nic do rzeczy tym bardziej, że do zagnieżdżenia dochodzi najwcześniej 6dpo.![]()
I myślę, że możesz normalnie pisać słowo seks![]()
ewentualnie 'trzonowanie'ja osobiście nie mam żadnych bóli owulacyjnych ale są dziewczyny, które mają. Myślę, że warto potwierdzić sobie czy pęcherzyk pękł albo u ginekologa albo badając proga 7dpo. Wysoki puls i ciśnienie nie ma nic do rzeczy tym bardziej, że do zagnieżdżenia dochodzi najwcześniej 6dpo.
I myślę, że możesz normalnie pisać słowo seks![]()
A w ogóle kto jest autorem tego pięknego staraczkowego słowa?ewentualnie 'trzonowanie'![]()
Gdyby nie to forum nigdy na własne uszy nie uslyszalabym tych wyrazów w nawiązaniu do sexu - chyba mam same zboczone koleżanki, bo my zawsze mowimy sex, piep...enie, ewentualnie bzykankoPopieram, musiałam się dwa razy zastanowić o co chodzi![]()
Najdziwniejsze jest to, że niektórzy używają takich wyrażeń na codzień. Ostatnio kuzynka coś się tam podśmiechiwała, że chyba były ostatnio przytulanki a ja takie wtf jakie przytulanki, co ma przytulanie to tegodopiero po chwili zajarzyłam
był tu kiedyś na forum wątek jakiegoś chłopaka, który pytał się czy przez majtki można zajść w ciażę, bo dziewczyna majtkami ocierała się o jego trzonaA w ogóle kto jest autorem tego pięknego staraczkowego słowa?![]()