Motylkowa!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie biorę przed badaniemHej, mam pytanie z natury niezbyt ogarniętych
Jak chce zbadać TSH i przyjmuje euthyrox to mam przed badaniem zażyć tabletkę czy nie zażywać?
Bo słyszałam już dwie wersje - Endo chciała badanie bez tabsów, a gin kazał mi normalnie brać tabletkę przed badaniem i zgłupiałam![]()
oj siknij dziś, dawaj na fali ciąż leć!
no ja tu widzem coś!!U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży.
Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe.
Zobacz załącznik 1539996
to ja bym mogla spedzic dzien z Lotkiem, uwielbiam goscia xdDla mnie królową jest ona : teksty, miny, gesty - wszystko u niej gra ze sobą . Chętnie spedziłabym wieczór na jej występie i śmiałabym się cały dzień.
I tak wogóle dzień dobry w ten piękny dzień. Mąż wrocil wczoraj w miare wcześnie, brzuch mnie poetycko boli na owulacje a tenperatura elegancko w dółbędzie z tego piękny CIONSZ
![]()
jak Ty sikasz bezposrednio na paskowe?! Jakiś celownik wbudowany masz?ja na nich miałam dość wyraźną kreskę bez ciąży, ale tylko jak je zalewałam, czyli sikałam na nie bezpośrednio. A jak nomralnie moczyłam w kubku to były białe. No ciekawe, ciekawe.
ja nawet potrafie nasikać na owulaka cienkiego jak źdźbło trawy. Nie jest to dla mnie problemjak Ty sikasz bezposrednio na paskowe?! Jakiś celownik wbudowany masz?![]()
najs! To sie nadaje do ‚specjalnych umiejetnosci’ do CVja nawet potrafie nasikać na owulaka cienkiego jak źdźbło trawy. Nie jest to dla mnie problem![]()