reklama
claudiaaudia
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem przerazona. To moja druga ciaza ostatnia byla 3 lata temu ale bezobjawowa na poczatku. Super bylom teraz ledwo zyje. Caly dzien i noc mdlosci. Ale bez wymiotow. Jem niby normalnie
Ale czadem w nocy muśze przegrysc cos np herbatniki bo sgrasznie mi nie dobrze. Ale co mnie przeraxa. To 8 tydzien bedzie i ja jiz jestem 2 kg na plusie. Czuje sie spuchnieta a brzuch jak 5 miesiac choc nigdy nie bylam mega chuda. W tamtej przytylam 20 kg schudlam prawie do swojej wagi ale zostalo te 3 kg i wazylam.57 kg a teraz 59 juz
czy wy tez tak macie z ta waga ze.leci do gory az tak.bo ja nie wiem czy ja sie ogarne po tej ciaxy jak bede.tak przybierac.
Ale czadem w nocy muśze przegrysc cos np herbatniki bo sgrasznie mi nie dobrze. Ale co mnie przeraxa. To 8 tydzien bedzie i ja jiz jestem 2 kg na plusie. Czuje sie spuchnieta a brzuch jak 5 miesiac choc nigdy nie bylam mega chuda. W tamtej przytylam 20 kg schudlam prawie do swojej wagi ale zostalo te 3 kg i wazylam.57 kg a teraz 59 juz
pkowalska87
Kulka no właśnie ja miałam om 27 sierpnia a ona tez mi wyliczyła na 5 czerwca
Claudia ja w 9 tygodniu byłam 3 kg na plusie
Claudia ja w 9 tygodniu byłam 3 kg na plusie
Pkowalska ja tez om mialam 27.08 i termin mi wyliczyli na 2.06. (z usg 30.05).
Co do przybierania na wadze, to ja tez juz mam 2kg do przodu ale chyba wszystko poszlo w brzuch ktory jest juz duuzy jak na 11 tydz. Tak jak pisze happy, w wiekszosci to woda i gazy. Progesteron spowalnia petystaltyke stad tez możliwe zaparcia, a nie da sie ukryć że wszystko to swoje waży
ja w miare rozsadnie sie odzywiam, od czasu do czasu pozwole sobie na kfc czy słodycze. W poprzedniej ciazy przytylam 15 kg i wszystko mi zeszlo zaraz po porodzie. A głód w nocy trzeba w ciąży zaspokajac bo moze swiadczyc o nagłym spadku cukru. Tylko zalezy czym sie go zaspokoi
jesli to jest pół banana albo wafelek ryzowy to ok. Gorzej jesli kawał kiełbasy albo pół tabliczki czekolady 
Co do przybierania na wadze, to ja tez juz mam 2kg do przodu ale chyba wszystko poszlo w brzuch ktory jest juz duuzy jak na 11 tydz. Tak jak pisze happy, w wiekszosci to woda i gazy. Progesteron spowalnia petystaltyke stad tez możliwe zaparcia, a nie da sie ukryć że wszystko to swoje waży
pkowalska87
Dziewczyna zaczyna bolec mnie delikatnie brzuch i krzyż jak na miesiączkę
reklama