Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jeszcze czekam.....jak coś się pojawi to dam znać a wam dziewczyny życzę spokojnych 9mcJa kompletnie jeszcze nic![]()
Widzę Aniu, że nawet suwaczki mamy takie sameWitaj KasiuTrzymam kciuki, kwietniówkowa Ania ;-)
Ja jestem trochę bardziej osłabiona i senna, a poza tym nic. W poprzedniej ciąży nudności zaczęły mi się ok 6 tygodnia.Powolutku jest nas coraz więcej, fajnie. Ja mam dwoje dzieci córka 8 i syn 5 lat. Jeszcze nie mam wizyty u ginki, ale wg moich obliczeń to termin na 2/VI. Czy miałyście typowe objawy ciążowe? U mnie ból piersi i niesmak w buzi okrutny, nudności jeszcze nie ma.
Witaj, fajnie że nas coraz więcej. Widzę, że nie wszystkie się tak spieszą jak my z testowaniemwitajcie dziewczyby! jestem mama 5-letniego synka Marcinka!z term. miesiaczki wypada mi 07.06.2016 ale ze mam problemy ginekologiczne i nie posiadam szyjki macicy mogę urodzic nawet 2 msc wczesniej .., ale na razie jestem pozytywnie nastawiona i jestem szczesliwa
buziaki