reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

malena100 życzę Ci kochana żebyś zaszła jak najszybciej :*
Kurcze wiecie mieszkam za granicą i tu pierwsze i jedyne Usg jest w 20 tygodniu :( na szczęście 8 października jadę do Polski i chciałabym się umówić do ginekologa, tylko martwię się czy w 6 tygodniu będzie coś widać. To moja jedyna szansa :)
Ja też mieszkam za granicą ( Szwecja) i usg jest robione około 19-20 tygodnia tylko raz jeżeli ciąża przebiega prawidlowo.

reklama
Witajcie!
Ja pierwszy test zrobiłam 2 dni przed planowaną @ i wyszła bardzo blada kreseczka. Powtórzyłam test po 3 dniach i kreseczka była już lepiej widoczna :) W pierwszej ciąży z kolei w przeddzień planowanej @ miałam dwie grube krechy ale to wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Moim zdaniem najwcześniej 14 dni po owulacji test cokolwiek pokaże.

Witam wszystkie czerwcowe mamy.
My z mężem tez staramy się od dzidziusia i jak dobrze pójdzie to tez będę czerwcowa mamusia po raz drugi.
Zastanawiam się czy juz zrobić test czy jeszcze czekać.
Okres mam przewidziany na 3.10.
Kiedy wy robiłyście test??

kochana m@mialam 1.09 i z glupoty zrobilam 21.09 wyszla blada kreska w tym samtm dniu powtorzylam test ale tym razem juz z krwi ;) i sie potwierdzilo;))

Witam
ja jestem ciekawa czy do Was dołączę @ miałam mieć 24.09 zrobiłam test dzień wcześniej wyszedł negatywny ale @ jak nie było tak nie ma. Dziś powtórzę test. Mam nadzieje że będzie pozytywny.

U mnie zarówno w 1 jak i w tej zawsze wychodziły blade kreski ledwie widoczne :-)
Umówiłam się na 9.10 do lekarza to będzie 6 tydzień. Anezram trzymam kciuki :-)

reklama
No właśnie ja nie pamiętam przy 1 ciąży w którym tygodniu byłam pierwszy raz u lekarza. Muszę sprawdzić wiem że nie założono mi książeczki dopiero kazano przyjść za tydzień.
Ja ogólnie czuje się jakbym była w ciąży już mi się odbija co wróży powtórkę z rozrywki jeśli jestem w ciąży ostatnio wymiotowałam aż do 6 miesiąca i nawet włącznie :(

Do góry