reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Cze dziewczyny czy moge do Was dolaczyc? Czytam Was od jakiegos czasu i balam sie ujawnic ze wzgledu na historie moich poronien. To moja 7 ciaza i mam tylko i az 1 dziecko... teraz w brzuszku 2 mam nadzieje ze sie urodzi. W lipcu stracilismy bliznieta w 10tyg. Teraz od poczatku lezalam bo mialam krwiaka i problemy z kregoslupem. Dostalam pozwolenie na spacery po domu ☺ coz za wolnocs! Moja rodzina okrzyknela nas nieodpowiedzialnymi hipisami ktorzy w tym wieku powinni wiedziec jak sie zabezpieczac! Stwierdzili ze ja po ciazy wyladuje na wozku a maz przez to dostanie raka... no lapy mi opadly. Mam trudna ciaze jestem na lekach zastrzykach z heparyny i aspirynie kazdego dnia. Mam za gesta krew niedobor antytrombiny III. Ech zycie jest trudne ale nie poddaje sie. Ja mam 35 lat maz 41. Mieszkamy w UK sami bez pomocy. Jak lezalam maz sie zajmowal domem a moj prawie 3latek siedzial ze mna i mi pomagal... masakra.

Muffy Witaj. Wszystkie będziemy mocno trzymać kciuki za ciebie i Twoje dzieciątko. Mam nadzieję że tym razem Wam się uda i będziesz czerwcowa mamusia. :)

Kaana ja na sniadanie jem jogurt z lyzka musli i mandarynka.
Ja dzis gotowalam 2 godziny golabki w sosie pomidorowym .. i one mi wcale nie smakuja :-/.. Pomidory wogole mi nie wchodza. Dzis kompletny brak apetytu.

Czesc Muffy! Ja tez trzymam kciuki zeby tym razem wszystko sie udalo!

Muffy o kurczę współczuję. Trzymam kciuki aby już wszystko było dobrze

A mnie rodzina do szału doprowadza gadaniem o dziewczynce. Żeby mi tylko gin sprawdziła to na wizycie bo mnie szlak trafi.
U Was też tak jest

Mi w pierwszej ciąży wszyscy życzyli dziewczynki. Szał mnie brał bo ja do brzucha mówiłam Szymek ;) no i mam dziewczynkę. A teraz mówią no teraz chłopak do pary ale jak będą dwie dziewczynki też będzie fajnie. Mój chce teraz syna. Mi serio już obojętne.

reklama
Właśnie jak dziewczynki to super a chłopaki to jakieś złe czy jak :what:
Mi w 1 życzyli dziewczynki bo u mnie dość dużo chłopaków w rodzinie. Na wieść o chłopcu reakcja taka sobie. Teraz to chyba będzie jakaś tragedia jak drugi syn będzie :mad:

Do góry