Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilla My więc poród rodzinny miałaś? Ja też z mężem rodziliśmy razem prawie mu paluszki połamałam przy skurczach .. teraz nie wyobrażam sobie że mogłoby go zabraknąć przy kolejnym porodzie.. a niunią w domu zajmie się babcia
Ja też bym chciała poczuć ruchy zwłaszcza, że to będzie pierwsze takie uczucie w moim życiu . Nawet nie wiem czego mam się spodziewać więc zazdroszczę tym co już czują bądź czuły w poprzedniej ciąży. Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że więcej dzieci by mieć już nie chciała, ale jakby tak jej ktoś włożył maleństwo do brzucha.. Mówi, że to cudowne uczucie i chętnie by to jeszcze raz przeżyła
Witaj Pati, masz racje w grupie raźniej Ja mam termin na 23 chociaż z usg wychodzi 22 więc termin mamy bardzo podobny
Jesteś już po badania prenatalnych? Znasz płeć? ;]
Widzę, że mamy na forum parę doświadczonych mam Dobrze, doświadczenia mile widziane zwłaszcza, że zapewne poród przeżywać będę jako jedna z ostatnich w czerwcu. Czy znacie już może płeć swojego dziecka?
G.abi nie martw się poczujesz ja jestem baaaadzo szupła i wysoka mam tylko brzuszek pokaźny w sumie każdy pyta czy bliźniaki mam ale jest jedna dzidzia i czuje ją jak jestem w pozycji w pół leżącej to czasem takie muskanie a czasem wyraźniejsze ruchy jeszcze nie kopniaczki Ale czuje najbardziej czuje koło północy
Pati w naszym wątku masz jeszcze inne wątki temetyczne, np. nasze brzuszki, wizyty u lekarza itp, masz tam też listę wszystkich mamuś. Możesz tam sobie poszperać
ja ponoć mam mieć synka lekarz na przedostatniej wizycie pokazał nam ze na 90% chłopak nawet mam zdjęcie usg gdzie widać coś miedzy nóżkami wyraźnie a na ostatniej wizycie czyli 2 dni temu już nie był pewien ale myślał że chłopak kazał czekać na 13 stycznia na następna wizyte to na 100% powie płeć czekam czekam chcielibyśmy synka bo mamy córeczkę ale czy to ważne w sumie???? ważne że dzidzia zdrowa u nas Filip albo Emilka