Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja z mężem się Rozwodze i mam z nim 3 letnia córkę. W nowym związku jestem od roku i z nowym partnerem jestem.w ciąży. Najgorsze jest to że dziecko będzie mieć wpisane na początku że ojcem jest mój jeszcze mąż
Nie dość, że 3 dziecko, 5 ciąża, to jeszcze nie planowana.. Jakoś szybko mi mijają dni, nie mam czasu się nad tym wszystkim zastanawiaćJa się najbardziej boję przez niedoczynność tarczycy i moje wczorajsze wyniki, najgorsze od dwóch lat. No i tak jak podświadomie wiedziałam, że jestem w ciąży dużo szybciej przed terminem spodziewanej @, tak teraz nie mogę wyzbyć się przeczucia, że coś jest nie tak z Kruszynką. Sama jestem ciekawa co mi dzisiaj lekarz powie. Idę do gina dopiero na 20.00...
skoro testy wychodziły pozytywne. ;-) Teraz pozostaje nam jedynie trzymać kciuki i wierzyć, że wszystko się potoczy wręcz idealnie Judy identycznie jak ja, też termin na 6.06;-) Ja w ogóle się nie ekscytujęNie dość, że 3 dziecko, 5 ciąża, to jeszcze nie planowana.. Jakoś szybko mi mijają dni, nie mam czasu się nad tym wszystkim zastanawiać