reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Hej Kristin! Tak jak Elianna napisała dobrze, ze problem jest wykryty w odpowiednim czasie. Taki plus ze będziesz miała duzo czasu dla siebie :) korzystaj z odpoczynku, a Dzidziuś po urodzeniu odwdzięczy sie po stokroć :)
Ja od poczatku ciazy miałam problemy emocjnonalne, strasznie bałam sie o Maluszka bo chorowałam i wkręciłam sobie rożne rzeczy. Dodatkowo po pierwszym usg genetycznym okazało sie ze w serduszku jest problem bo zastawka sie nie domykala i była fala zwrotna. Powodów mogło byc kilka, jedna z nich to infekcja, która wtedy przechodziłam (zapalenie krtani). Jutro mam usg połówkowe (trzymajcie proszę kciuki), stresuje sie, bo bedzie wiadomo cos wiecej na temat serduszka.

Dziewczyny dziękuje za mile powitanie :) Madziu trzymam kciuki żeby na wizycie wszystko było w porządku. Ja dużo leże i wypoczywac, nadrabia zaległości książkowe ;) Na USG połówkowy wszystko wyszli u nas Ok :) Dzidzia wazyla 01.02. 560g tylko ta szyjka :( ale wierze że będzie dobrze,bo Mały ciągle się rusza i wierci :)

Jestem juz po usg połówkowym. Wszystko jest Ok :D zastawka w serduszku sie domknęla, Młody (bo juz na 200% chłopak) dobrze sie rozwija, wazy 441g i termin wg tego usg mam na 8 czerwca :) jestem strasznie szczęśliwa, ze z serduszkiem wszystko w porządku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry