reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Ja tez bylam dzisiaj i.... jak wspominałam w innym wątku Kacperek okazał sie Oleńką xD Spoko, z kotem mialam podobnie.... Shiro przez dwa dni był Shirą :D

Dziewczyny , czy Wy normalnie sie malujcie w ciazy i używacie kosmetyków takich jak przed ciąża? Zaczęłam dłubać w necie i troche się przeraziłam ile jest substancji szkodliwych :/ nie chce popadać w paranoje, bo mój ginekolog nie mówił żeby coś tak szkodziło, ale czytając w necie idzie oszaleć ;)

Przez skórę bardzo niewielka ilość substancji szkodliwych przenika do dziecka, dlatego m.in. można farbować włosy. Bardziej szkodliwe jest wdychanie oparów, bo to prędzej trafia do krwiobiegu i przez łożysko do dziecka.

Witam
Jestem Ewelina mam 33 lata i jest to moja pierwsza ciąża.
Mam termin na 1 lipca ale ponieważ to ciąża mnoga to raczej zakończy się w czerwcu :) Bedą czerwczyki :)

Pozdrawiam wszystkie brzuchaczki :)

reklama
Happy ja tez teraz zdecydowałam sie np. na krem do twarzy z Perfecta Mama, rekomendowany dla kobiet w ciazy i tam w składzie tez jest składnik szkodliwy, dlatego juz zgłupiałam ;) w produktach dla alergikow bez parabenow i innych konserwantów tez jest ten składnik.
Witaj Ewelina, gratulacje bliźniaczek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry