Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspolczuje ale zobaczysz ze to dobra decyzja. Moja kuzynka miała to samo wytrzymała 3 lata ale dla dzieci go zostawiła i teraz dzieci szczęśliwsze i spokojniejsze kuzynka teżDokładnie czasem tak jest lepiej. I tak jestem ze wszystkim sama i tak. On się nie interesuje niczym, jak go poprosZę o pomoc przy Nikoli to z wielkim fochem coś robi, ciągle tylko nerwy kłótnie krzyki a Nika na to wszystko patrzy. Koledzy, imprezy, komornicy, wypłata przegrana na kasynie w Internecie. A dużo by wymieniać. Już w wakacje mieliśmy kryzys, rozeszlismy się ale ubłagał druga szansę. Nie wykorzystał jej. Teraz od weekendu sie do mnie nie odzywa bo wyszedł w sobote na piwo na godzinę a wrócił w niedzielę o 10, tzn mama po niego poszła do sąsiada a nawet nie wiedzialysmy gdzie jest całą noc. Jest nieodpowiedzialny i wiem, że jak z nim zostane to lepiej już nie będzie. Nie chce narażać swojego zdrowia (jelito reaguje na każdy stres) , ciąży i psychiki Nikoli na to co się dzieje w domu.
![]()
Śliczności malutkieŚliczne macie czworonogi. To i ja się pochwalę moją kruszynką![]()
![]()
Dzielna bądź i szybko wracaj z dobrymi nowinkami.Dobra Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki prosze- ide na usg... jestem tak zdenerwowana że chyba wolałabym iść sama ... Maz mnie denerwuje nawet tym że oddycha[emoji12] a jeszcze czasem ma tak specyficzne poczucie humoru że nic tylko go trzasnac. Jeszcze naczytalam się opinii o Pani doktor. Ma pół na pół. Pół negatywnych że nie miła nie sympatyczna, nie delikatna i mało mowna, a drugie pół. Ze rzeczowa, konkretna...ale chyba to najważniejsze. trzymajcie mocno mocno!
![]()