Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hhahahah dosłownie tak kochana ! obsługa prosta jak konstrukcja cepaHahahah uśmiałam się do monitora)) Widać to życiowe doświadczenie
Popieram - chłopa trzeba czasem przycisnąć i pokazać mu, że dla nas nadal jest tym samym facetem za którym szalałyśmy, a nie tylko ojcem naszych dzieci
A chłop prosty jest w obsłudze - w końcu tylko jedna wajchaTrzeba do niego łopatalogicznie
![]()
Na pewno można, tylko nie wiem jak to wygląda w praktyce - czy dosteje się macierzyński plus pensje czy samą pensje.A ja się zastanawiam czy np. można pół roku macierzyńskiego a potem np. tylko 3 miesiące (razem 9). Tak się ostatnio zastanawiałam z mężem, bo mamom grudniowym, ktorych dzieci idą do żłobka od września pasuje np. 9 miesięcy![]()
A ja się zastanawiam czy np. można pół roku macierzyńskiego a potem np. tylko 3 miesiące (razem 9). Tak się ostatnio zastanawiałam z mężem, bo mamom grudniowym, ktorych dzieci idą do żłobka od września pasuje np. 9 miesięcy![]()
Na pewno można, tylko nie wiem jak to wygląda w praktyce - czy dosteje się macierzyński plus pensje czy samą pensje.
![]()
SzokodaSkoro wracasz do pracy to dostajesz pensję. Macierzyński jest dla matek, które zostaje z dziećmi w domu. Raczej mało możliwe żeby dawali i to i to.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze słyszałam , że płeć można określić po miejscu znajdowania się pęcherza płodowego - po prawej lub po lewej - a mój był na środku [emoji5]
![]()