reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój brzuch niestety jest napecznialy od porodu. [emoji23][emoji6]

8p3os65g3k9y4h3n.png
Mój też płaski zdecydowanie nie był, bo nadal mam sporą nadwagę, ale chodzi o to , że od początku ciąży już się wydął [emoji12][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png

reklama
Jakim kalendarzem chińskim się sugerujecie bo jest ich tyleeee, że ojej. W więksż ości wychodzi mi chłopiec. Bedzie trzeba posprawdzać po porodach lub do tabelki dopisać nasze przypuszczenia.

cb7wyx8d867elviu.png

U mnie też w pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero około 5 miesiąca, więc teraz duuużo wcześniej coś się dzieje... Ale fakt, nie będę się tym teraz przejmować :-D

Dziś się okazało, że tydzień przed moim terminem siostra za mąż będzie wychodzić... Więc Kasia zamiast w pięknej kiecce, pójdzie w worku (o ile nie pęknie do tego czasu) [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png

reklama
U mnie też w pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero około 5 miesiąca, więc teraz duuużo wcześniej coś się dzieje... Ale fakt, nie będę się tym teraz przejmować :-D

Dziś się okazało, że tydzień przed moim terminem siostra za mąż będzie wychodzić... Więc Kasia zamiast w pięknej kiecce, pójdzie w worku (o ile nie pęknie do tego czasu) [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png
Obyś na weselu nie zaczęła rodzić z tych emocji :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry