KaSia86
Fanka BB :)
Mój też płaski zdecydowanie nie był, bo nadal mam sporą nadwagę, ale chodzi o to , że od początku ciąży już się wydął [emoji12][emoji23]Mój brzuch niestety jest napecznialy od porodu. [emoji23][emoji6]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój też płaski zdecydowanie nie był, bo nadal mam sporą nadwagę, ale chodzi o to , że od początku ciąży już się wydął [emoji12][emoji23]Mój brzuch niestety jest napecznialy od porodu. [emoji23][emoji6]
![]()
O właśnie, mądrze mówisz! To wszystko wina hormonów [emoji12]Może to tylko reakcja organizmu na burze hormonalna w naszym organizmie. Tego musimy się trzymać. Może waga zastopuje .
![]()

Obyś na weselu nie zaczęła rodzić z tych emocjiU mnie też w pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero około 5 miesiąca, więc teraz duuużo wcześniej coś się dzieje... Ale fakt, nie będę się tym teraz przejmować
Dziś się okazało, że tydzień przed moim terminem siostra za mąż będzie wychodzić... Więc Kasia zamiast w pięknej kiecce, pójdzie w worku (o ile nie pęknie do tego czasu) [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()