KaSia86
Fanka BB :)
Leć do lekarza, nie czekaj... Wszystko będzie dobrze [emoji178]W dodatku wykrakałam właśnie jakiś brązowy śluz... Tyle jazd nie miałam chyba w całych dwóch poprzednich ciążach. a nawet jeszcze nic nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leć do lekarza, nie czekaj... Wszystko będzie dobrze [emoji178]W dodatku wykrakałam właśnie jakiś brązowy śluz... Tyle jazd nie miałam chyba w całych dwóch poprzednich ciążach. a nawet jeszcze nic nie wiem![]()
Ja dokładnie tak samo! Wesele znajomych 7.01 i żadnej sukienki z miejscem na brzuchA ja idę na wesele 6 stycznia do znajomych, wg moich obliczeń zacznę 18 tydzień, brzuszek już raczej będzie widoczny ale pewnie będę wyglądała jakbym przytyła a nie była w ciąży, więc już chyba lepiej mieć pokaźny, ewidentnie wskazujący na ciążę niż kluskę z przodu[emoji14]a poza tym nie mam żadnej luźnej sukienki, wszystkie mam podkreślające talię i luźne w biodrach, czy odwrotność takiej jakiej bym potrzebowałatrzeba bedzie kupic :/
Na 12.20 mam oby rozwiała moje wszelkie wątpliwości.Leć do lekarza, nie czekaj... Wszystko będzie dobrze [emoji178]
![]()
Wszystko będzie dobrze! Choroby układu moczowego w ciąży są częste... Da Ci antybiotyk i będziesz miała spokój :-) A z dzidzią wszystko będzie ok :-)Na 12.20 mam oby rozwiała moje wszelkie wątpliwości.
Ja tak samo, był zachwycony [emoji173] była sobota rano i mogliśmy sobie leżeć w łóżku i cieszyć się bez śpiesznia się do pracy.Też świetny pomysł z tymi skarpetkami!ja mojemu nie miałam jak zrobić niespodzianki bo test robilismy wspolnie (cieszył się jak dziecko i do tej pory szczęśliwy chodzi[emoji14]a ja płakałam ze wzruszenia i szoku) Przynajmniej rodziców uda się zaskoczyc
Madziarra21 mnie tez gardlo boli i dzis bylam w aptece i poprosilam cos dla kobiet w ciąży. Dostałam pastylki do ssania *spam* Gardło z maliną i propolisem, koszt 13zł, nawet pomagają![]()
No masakra z tą waga. Jestem przerażona, bo w ciąży tylam ok. 3,5-4 kg na miesiąc. Jadłam normalnie, jak przed ciąża, ale nikt mi nie wierzył, posadzali mnie o obzarstwo.
![]()
No my też kilka dni przed owulacją na córkę ;-) A jak sprawdziłam (po czasie) chiński kalendarz to też córcia wychodzi
![]()