reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny a ja tak ostatnio o tych spacerach myślałam. Chodzi o to żeby malec pobył na świeżym powietrzu tak ? bo ja będę miała cc i bardzo chce isc na pierwszy spacer z moim facetem ale ja tez. no i się tak zastanawiam z racji tego że będziemy mieszkam na wsi, taras mamy 50m2 a na nim taki hamak z moskitierą, to czy pierwsze dni gdy ja nie będę jeszcze mogła chodzić wystarczy takie wietrzonko z bobaskiem na tarasie, czy koniecznie moja mama będzie musialam chodzić z bobaskiem wózkiem na spacer ?

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dziewczyny a ja tak ostatnio o tych spacerach myślałam. Chodzi o to żeby malec pobył na świeżym powietrzu tak ? bo ja będę miała cc i bardzo chce isc na pierwszy spacer z moim facetem ale ja tez. no i się tak zastanawiam z racji tego że będziemy mieszkam na wsi, taras mamy 50m2 a na nim taki hamak z moskitierą, to czy pierwsze dni gdy ja nie będę jeszcze mogła chodzić wystarczy takie wietrzonko z bobaskiem na tarasie, czy koniecznie moja mama będzie musialam chodzić z bobaskiem wózkiem na spacer ?

w57vyx8dubspq12k.png
Według mnie, wystarczy. Nie ma przymusu wychodzić wcześniej. Tym bardziej że macie do dyspozycji taras, wielkości mojego mieszkania hehe :-)

A wiadomo że to mama chce przeżyć jako pierwsza, ten pierwszy spacer, rozumiem Cie doskonale [emoji108] :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Werandowanie to raczej na takie miesiące zimne. Ja wychodziłam na balkon lub na podwórko jeszcze bez wózka z małą na rękach. Potem jak lepiej się czułam to poszliśmy na spacer z wózkiem.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Tynka śliczne zdjęcie! I gratulacje córci :)

Bellax ja po cesarce byłam na pierwszym spacerze, wróciliśmy do domu w śr a w pt byłam na spacerze - oczywiście bolało mnie i szlam jak ślimak i tylko krótko, ale dałam radę ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

w57vyx8dubspq12k.png
Jeszcze sama sie zdziwisz, jak szybko staniesz na nogi. Ale w razie co balkon jak najbardziej wystarczy.

Tynka śliczne zdjęcie! I gratulacje córci :)

Bellax ja po cesarce byłam na pierwszym spacerze, wróciliśmy do domu w śr a w pt byłam na spacerze - oczywiście bolało mnie i szlam jak ślimak i tylko krótko, ale dałam radę ;)

7u223e3kwboc3bjp.png
No jasne że jeśli się czułaś ok to super. Ja miałam kiedyś bardzo bolesną sytuację, po laparoskopi pękły mi szwy - " wymiotowalam bo akurat miałam anginę". Więc teraz będę chuchać i dmuchać, żeby potem nie musieć zostawiać tego maleństwa i wracać na oddział :(

w57vyx8dubspq12k.png

No jasne że jeśli się czułaś ok to super. Ja miałam kiedyś bardzo bolesną sytuację, po laparoskopi pękły mi szwy - " wymiotowalam bo akurat miałam anginę". Więc teraz będę chuchać i dmuchać, żeby potem nie musieć zostawiać tego maleństwa i wracać na oddział :(

w57vyx8dubspq12k.png

Oj po cc nie czułam się dobrze przez kilka miesięcy ;)
Chodziło mi o to, że nie ma co zakładać, że nie będziesz w stanie chodzić kilka dni po operacji :) jak będzie źle to wiadomo, że nic na siłę

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry