Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka super ekipa. Dużo zdrówka dla was ŻyczyMy[emoji5]U nas juz 4 dzieci na 4 chora. Pierwszy raz w komplecie.
Nie poddajemy się ...
![]()
![]()
Spokojnie. Moje dziecię na genetycznym chyba spalo, za to rączka machało. Natomiast parę dni później na wizycie u ginekologa pływał o i machało nogami jak szaloneHej dziewczyny ja mam dzis kocioł...jade na chwile do pracy a popołudiu wyjeżdżam.Nie jestem zadowolona z wczorajszej wizyty.Lekarz sie spieszyl..bylo opoznienie 1,5godz. Odnosnie płci nawet nie próbował sprawdzać.No ale wazne ze wszystko na razie ok. Nie wiem czemu ale moje dziecko jakies takie spokojne w tym brzuchu..za wiele sie nie ruszalo na tym usg ,ruchow tez nie czuje.Troche mnie to martwi ale moze taka" jej" naturaJutro do was zagladne
![]()
Uważaj na siebie, i się tak nie przemęczaj! :-*Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Ja powoli dochodzę do siebie. Juz tak silnych boli nie mam. Chodz dalej brzuszek boli. Głupie wyjście do sklepu i ledwo wracam , każdy krok to masakra.
Musze was szybko nadrobić [emoji9][emoji4][emoji106]
Kitya ja też od rana do wieczora na nogach [emoji4] oby do soboty.
Mam tyle zamówień na torty , że szok. [emoji4] potem to już leżę brzuszkiem do góry .
Miłego dnia życzę[emoji4][emoji4][emoji4][emoji106]