an93
Fanka BB :)
Ja tak samo,przed ciążą nie pamiętam kiedy mnie ostatnio bolała,a teraz często..Moze to tylko chwilowe i zaraz przejdzieja nigdy nie narzekałam na bóle głowy a odkąd jestem w ciąży juz z pięć razy mnie bolała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo,przed ciążą nie pamiętam kiedy mnie ostatnio bolała,a teraz często..Moze to tylko chwilowe i zaraz przejdzieja nigdy nie narzekałam na bóle głowy a odkąd jestem w ciąży juz z pięć razy mnie bolała.
Na pewno bedzie rozbierznosc.. niektore urodza koncowka 37 jak np ja cc a niektore w 42 tyg..to normalneja mam taka stronę która oblicza to i tamto i pisze że bezpieczny termin porodu dla mnie to 18 maj do 22 czerwca . A właściwy termin mam na 8 czerwiec , idąc tym tropem wychodzi że może się okazać że część z nas będzie majowymi albo lipcowymi mamusiami![]()

ja mam taka stronę która oblicza to i tamto i pisze że bezpieczny termin porodu dla mnie to 18 maj do 22 czerwca . A właściwy termin mam na 8 czerwiec , idąc tym tropem wychodzi że może się okazać że część z nas będzie majowymi albo lipcowymi mamusiami![]()
Dokładnie tak będzie. Ja Amelie przenosiłam wiec teraz też się nie nastawiam na szybki poród [emoji5]ja mam taka stronę która oblicza to i tamto i pisze że bezpieczny termin porodu dla mnie to 18 maj do 22 czerwca . A właściwy termin mam na 8 czerwiec , idąc tym tropem wychodzi że może się okazać że część z nas będzie majowymi albo lipcowymi mamusiami![]()