tynka2506
Fanka BB :)
Ja mogę jeszcze na brzuchu ale staram się tak bardziej na boku niż na brzuchu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mogę ale od kilku dni coraz rzadziej się tak kładę bo mi jakoś tak niewygodnie. Na lewym boku nie ma mowy bo tak mnie gniecie, ciśnie, ciągnie. Tylko prawy bok mi zostałDziewczyny a możecie jeszcze się kłaść na brzuchu ? Bo ja właśnie Was czytam i leżę i tak mówię... zapytam
![]()
Wiem
Eeee można ale nie za często
A czemu ? Czytałam że można ale w normalnych ilościach i nie za często.Wiemnic wędzonego nie wolno. Trzeba wytrzymać do porodu
a tak lubię sushi!
Wolalam nie ryzykowac z wedzonym. Moze ravja grillowany tez niezle by sie spisalEeee można ale nie za częstoja tak żałuję że mnie odrzuca od ryb bo zjadlabym takiego wędzonego [emoji7] Ale zapach nie dla mnie
Na drugi raz poproś z grillowa rybcia jeszcze![]()
![]()

Koniecznie!!! Zrobimy imprezke na całe baby boom[emoji14][emoji445][emoji487][emoji488][emoji489][emoji490][emoji481][emoji483][emoji482][emoji485][emoji484][emoji445]Matka ja też urodziny mam 8 stycznia [emoji16] pijemy razem hehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze spokojnie sobie leżę...Dziewczyny a możecie jeszcze się kłaść na brzuchu ? Bo ja właśnie Was czytam i leżę i tak mówię... zapytam
![]()