Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam dziś u tego ginekologa. U mnie wszystko ok. [emoji4]
Ale trochę się przerazilam haha , spotkałam koleżankę . Patrzę ona chyba w ciąży . Mówię kurde zagadam. Mówię pewnie początek tak jak ja. Pytam się jej który tydzień . Brzuchy mamy takie same prawie . A ona do mnie 31 tydzień . A ja 15 [emoji23][emoji23][emoji23]
Mogłam udawać , że jej nie widzę hahaha. Teraz to mam doła. Haha
Dziewczyny a ja z innej beczki trochę schizuje...jutro wypada u mnie dokładnie ten tydzień i ten dzień ciąży w którym zakończyła się moja poprzednia ciąża...wtedy moje dziecko było chore teraz synek jest zdrowy ładnie rośnie i ogólnie jestem pozytywnie nastawiona ale tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam? Czy te które z was też to przeszły to miały takiego lekkiego stresa w podobnym okresie w którym to się stało w kolejnej ciąży?
![]()
Natalia, wtedy dziecko było chore i to się tak musiało skończyć. Teraz jest wszystko dobrze, więc nie stresuj sięDziewczyny a ja z innej beczki trochę schizuje...jutro wypada u mnie dokładnie ten tydzień i ten dzień ciąży w którym zakończyła się moja poprzednia ciąża...wtedy moje dziecko było chore teraz synek jest zdrowy ładnie rośnie i ogólnie jestem pozytywnie nastawiona ale tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam? Czy te które z was też to przeszły to miały takiego lekkiego stresa w podobnym okresie w którym to się stało w kolejnej ciąży?
![]()
Mam bardzo podobne wyniki, te same odchylenia i wartości zbliżone oprócz tego ostatniego, właśnie dzis odebrałam. Zaczęłam czytać w necie jakie są normy dla ciazy i wygląda na ze jak na ciaze to jeszcze są ok. Ale to czy do cholery ciężkiej skoro robiła ze mną pielęgniarka wywiad i nawet o tydzień ciazy pytała to nie mogłabym przy tych badaniach mieć norm ciążowych a nie normalnych? Po co nam ciśnienie podnoszą? Miesiąc temu robiłam żelazo było 104, to chyba mało prawdopodobne żeby żeby miesiąc poleciało tak żeby była anemia, ale ja się nie znam. Tak sobie mówię co by się nie denerwować za bardzo.Dziewczyny mam wyniki! Pomożecie? Wpisze te które odbiegają od normy:
Neutrocytów- 71.9 norma 50-70
Limfocytów- 17.5 norma 25.0-45.0
Hematokryt- 36.0 norma 38.0-45.0
Erytrocyty- 3.83 norma 4.10-5.20
PCT- 0.173 norma 0.200-0.500
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie dość ze niezdarna to durna. Coś mi do łba strzelilo żeby umyć puszkę po pomidorach w środku... zmywakiem. Oczywiście piękne głębokie cięcie na malym palcu mam :/