Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja jak ruszę to nie wiem kiedy skończę, jeszcze zakupy...Aaa mam nadzieję że nie będziecie dużo pisały bo roboty Full i pewnie nie będę miała czasu czytać [emoji4] mam nadzieję że u Was podobnie i wszystkie siedzicie w garach[emoji38]
![]()
A jaką herbatę ogólnie pijesz? Może się przerzuć na jakieś owocowe. Próbowałaś?I tak też zrobię. Problem taki ze herbatę uwielbiam jeżeli chodzi o ciepłe napoje [emoji17]
![]()
Ja biorę Mama DHA, ale w sumie to nie wiem, czy są dobre. Chociaż morfologia mi wyszła na razie prawie idealna, a nie odżywiam się aż tak zdrowo, więc chyba są to dobre suplementyDziewczyny będę dzisiaj w aptece i chcę kupić jakieś leprze witaminy. Jakie polecacie?
Piłam już chyba każda :-) zwykła, owocowa, mietowa, nawet rumianek próbowałam i zawsze to samo [emoji52] ogólnie to od zawsze mało pije a tu jeszcze pozostało mi herbatę odstawić...A jaką herbatę ogólnie pijesz? Może się przerzuć na jakieś owocowe. Próbowałaś?![]()
Piłam już chyba każda :-) zwykła, owocowa, mietowa, nawet rumianek próbowałam i zawsze to samo [emoji52] ogólnie to od zawsze mało pije a tu jeszcze pozostało mi herbatę odstawić...
![]()
Ja biorę MamaDHA polecił mi ją lekarz. Wcześniej pregna plus, ale po pregnie wszystko mnie swedziało, jak przestałam brać przestało. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy cos w niej jest co mnie uczyla. MamaDHA ma dużo większe tabletki niż pregna.Dziewczyny będę dzisiaj w aptece i chcę kupić jakieś leprze witaminy. Jakie polecacie?
O matko ! Nieee ja jestem mega herbaciana pije po 5 dziennieNo tak .. ja dziś już wolne od pracy i miałam pospac... udało się do 6 [emoji23] pozdrawiam mamuśki :-) mało się udzielam ostatnio ale to z braku czasu ;-) mam pytanko ... czy to normalne że wymiotuje po ... herbacie? [emoji23] do 14 tc miałam codzienne wymioty .... odstawilam herbatę bo miałam wrażenie że to właśnie po niej mi nie dobrze . W zeszłym tyg zrobiłam sobie moja ulubiona z cytrynka i miodem po czym był mega pawik... 2 tyg przerwy . Wczoraj się znowu skusilam u mamy na herbatkę pt "zloto Tybetu " ... ze tez nie pomyślałam aby sitko zabrać na toaletę...bo złotem rzygalam [emoji23]
![]()