Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez marze o dziewczynce... Mam synka i jest cudowny i czuje że teraz bedzie tez chłopiec... I jakas taka zdolowana przez to chodze... Glupia jestem...Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja ! To jaKtoras z Was pisala o bolu posladka... To nie musi byc wcale rwa... Z synem tak mialam i teraz mam to samo az sie ruszac czasem nie moge ale po porodzie przechodzi wiec bez stresuogolnie boli jak za duzo cos robie albo się nachodze.
![]()
Ja tez marze o dziewczynce... Mam synka i jest cudowny i czuje że teraz bedzie tez chłopiec... I jakas taka zdolowana przez to chodze... Glupia jestem...
Ja tez objedzona jak diabli az sie ruszac nie moge [emoji23] dzisiaj się wazylam i mam juz 6kg na plusie... Katastrofa [emoji27]
![]()
Ktoras z Was pisala o bolu posladka... To nie musi byc wcale rwa... Z synem tak mialam i teraz mam to samo az sie ruszac czasem nie moge ale po porodzie przechodzi wiec bez stresuogolnie boli jak za duzo cos robie albo się nachodze.
![]()
Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom