Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem co czujesz ja mam dwie dziewczyny i teraz bardzo chcemy chłopca [emoji4] a najbardziej to mój mąż. Z brzuszkiem rozmawiamy jak z chłopcem i ogólnie się nastawiliśmy [emoji7] jak będzie dziewczynka to słodko- córki się ucieszą, ale synek och [emoji8]Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
O rany współczuję przykro mi. Trzymaj się [emoji9] Tulkam mocno i przesyłam siłę [emoji123][emoji123][emoji123]
O kurczę [emoji22] nie wiedziałam... Last Christmas bez Niego [emoji20]Ojej.. współczuję... oby zdrówko szybko wróciło:*
Jakieś smutne te święte... wczoraj rozbił się samolot z Chórem Aleksandrowa a dziś w nocy zmarł George Michael... wychowałam się na jego muzyce..![]()
Trochę się pocieszyłam, że to normalne w swojej nienormalne i, jak mi w czwartek nic nie powie to się przywiążę do fotelaWiem co czujesz ja mam dwie dziewczyny i teraz bardzo chcemy chłopca [emoji4] a najbardziej to mój mąż. Z brzuszkiem rozmawiamy jak z chłopcem i ogólnie się nastawiliśmy [emoji7] jak będzie dziewczynka to słodko- córki się ucieszą, ale synek och [emoji8]
O rany współczuję przykro mi. Trzymaj się [emoji9] Tulkam mocno i przesyłam siłę [emoji123][emoji123][emoji123]
![]()
Ja tez marze o dziewczynce... Mam synka i jest cudowny i czuje że teraz bedzie tez chłopiec... I jakas taka zdolowana przez to chodze... Glupia jestem...
Ja tez objedzona jak diabli az sie ruszac nie moge [emoji23] dzisiaj się wazylam i mam juz 6kg na plusie... Katastrofa [emoji27]
![]()