Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Majka kopać Cię nie będę bo w wigilię nie wypada ale Ci mogę życzyć dużo silyyyy

Dzięki, już lepiej i też przeżyłamMajka kopać Cię nie będę bo w wigilię nie wypada ale Ci mogę życzyć dużo silyyyyi zdrowia
dasz radę kochana.
Ja juz po. Nie lubię życzeń. Ale w tym roku jakoś szybko zleciały. Oczy Nikoli na prezenty po kolacji bezcenna aż buźke zakryla rączkamy nie kładziemy od razu pod choinkę paczek tylko po kolacji ją zagadalam przy oknie, śpiewaliśmy do Mikołaja a on w tym czasie zapełnił choinkę
zadowolona, najważniejsze. Chociaż się nie wywiązała z umowy bo ze stołu wigilijnego zjadła a raczej wypilam z talerza tylko barszcz... A poza tym nic... taki z niej niejadek.
P przyjechał po nią nie dawno i chciałam normalnie złożyć sobie z nim życzenia.. dałam mu opłatek i zaczęłam mówić o naszych dzieciach itp a on do mnie tylko "a ja Tobie życzę szczęścia w zyciu". Heh życie![]()
![]()

Poplakalam się i jaMadireiro Ty zawsze wiesz jak pocieszyć, co napisać.zawsze sie uśmiecham jak Cię czytam
dziękuję kochana :* co do tych kelnerek to racja, też mi ich by było szkoda ale pełno niestety jest takich zawodów
![]()
Zając też bym sie wzruszyła a mało tego pewnie i popłakała bo ja taka emocjonalna w takich chwilach jestem a jeszcze takie słowaprzy życzeniach z mamą zawsze płacze. Ale nie musimy nic mówić, wystarczy że obie wiemy co chcemy sobie powiedzieć i juz szklane oczy hehe
dlatego nie lubię życzeń. Ale następne dopiero za rok
![]()