Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aguś, Zola witajcie!
Mnie też pobolewa brzuch. Nie cały czas ale to zakuje to coś pociągnie, normalne. O moich biednych piersiach już nie wspominam...
Pszczółka Maja była dla mnie przekleństwem szczególnie później kiedy leciały już bardzo brzydkie wersje.
Vanilia nie mam pojęcia do kogo się zwrócić w tej sprawie.
Zola u mnie z synkiem dopiero ok 5 miesiąca pojawiła się mega zgaga która nie pozwalała spać nocami i sprawiała że płakałam z bólu pieczenia a trwała aż do samego porodu teraz to śmieszne ale nie wtedy było tragicznie a teraz już mam zgagę wieczorami, mdłości przed każdym posiłkiem, ból piersi i podbrzusza. Jak to mówią każda ciąża jest inna.
Ja na razie nie mam zadnych objawow...czasem cos zakuje w brzuchu...ale to tez bardzo sporadycznie....mam tylko podobnie jak w 1 ciazy..rano mnie tak ssie z glodu ze az skreca zoladek.... No i piersi bola ale nie tak bez przesady....