Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czego się boiszJa wiem.ze nie powinno mnie to interesować, ale czy "przytulacie" się z mężami?? Mam straszna ochotę ale się boję :-(
Ooo z ,,jestem gotowa" to prawdaMy ostatnio mieliśmy przerwę, ale wróciliśmy w wielkim stylu [emoji6]
Ja zdecydowanie mam potężniejsze orgazmy w ciąży, no i wystarczy, że pomyślę tylko i już jestem gotowa [emoji23]
![]()
A tak pozwolę sobie zazartowac- nie bój się ciąży z tego nie będzie [emoji23]Ja wiem.ze nie powinno mnie to interesować, ale czy "przytulacie" się z mężami?? Mam straszna ochotę ale się boję :-(

[emoji52] ja się zdążyłam przełamać i raptem 2 przytulanka, a tu lipa. do porodu zero ;( Kurcze dziewczyny przestraszyłam się, poczytałam na necie i to jej pół palca to jest 1 cm... Któraś w poprzedniej ciąży miała takie rozwarcie tak długo przed terminem? boje się że stracę te ciążę... kazała cały czas brać Duphaston i nospe. Ale na basen pozwoliła chodzić- bądź tu człowieku mądry.
![]()