Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
milka trzymamy za Ciebie kciuki, oby wszystko było dobrze
dziewczyny, ból w brzuchu się nasila. ktoś wspomniał że no spa jest bezpieczna w ciąży. a w jakich dawkach? pół tab, całą tabletkę mogę? ile razy na dobę? pomóżcie![]()
Kochana dziękuję Ci bardzo za ten telefon do lekarza.Milcia ja dzwonilam w Twojej sprawie do mojego gin i powiedzial ze najlepiejnisc do najblizdzego szpitala. Dadza ci kroplowke zrobia USG I i bete. Ja bym pojechala.
![]()
Szloda[emoji22] u nas kazda krwawiaca kobieta jest zbadana i jesli jest zywa ciaza a kobieta krwawi zatrzymuja na 3 dni.Kochana dziękuję Ci bardzo za ten telefon do lekarza.
W Olsztyńskim szpitalu mają wyrąbane na takie badania czy też na podanie kroplówki. Może gdybym była pacjętką ordynatora.
Taka wizyta na SORZE to tylko kupa nie potrzebnego stresu. Pójdę i na własną rękę zbadam progesteron i bthcg. Jeszcze raz Ci dziękuję. Bardzo dobra z Ciebie duszyczka [emoji253] [emoji253] [emoji253]
![]()
Wczoraj na badanie czekałam 2 godziny. Nikt nie pytał czy boli czy potrzebuję natychmiastowej pomocy. Jeszcze musiałam się urzerać z panem który się żucił za to, że mam inny adres na dowodzie niż ten gdzie mieszkam.Szloda[emoji22] u nas kazda krwawiaca kobieta jest zbadana i jesli jest zywa ciaza a kobieta krwawi zatrzymuja na 3 dni.
![]()