reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
No ale jak to? Ja dostaje skierowanie i ide gdzies do laboratorium, zeby zrobic badanie i musze odebrac wyniki tych badan i zaniesc lekarzowi ;> i od kiedy pamietam, zawsze tak bylo.

No ale jak to? Ja dostaje skierowanie i ide gdzies do laboratorium, zeby zrobic badanie i musze odebrac wyniki tych badan i zaniesc lekarzowi ;> i od kiedy pamietam, zawsze tak bylo.

No tak to moze jest w miescie duzym :) ja ide do osrodka zdrowia dostaje skierowanie ide w srode bo tylko wtedy robia badania na nfz i wyniki dostaje lekarz... Ty ich nawet nie widzisz... Takie uroki wsi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Delli Już mnie nie boli brzuch, ale 3 nospy i z 5 tabletek magnesu pożarłam. Krwawienie zmieniło się w plamienie oby to był dobry znak. Moja mama dopiero w niedzielę będzie mogła przyjechać, aby mi ogarnąć burdel w domu i aby Kinga troszkę pobiegała na dworzu.
Na męża liczyć niestety w tych sprawach nie mogę. Dziękuję Ci kochana, że o mnie myślisz.
Przesyłam Wam buziaczki dziewczyny [emoji182][emoji182][emoji182]

cb7wyx8d867elviu.png

Zalerzy jak laboratorium podpisuje umowę z przychodnią. Ja tak miałam, że moje wyniki od razu szły do lekarza, a jak potrzebowałam tych wyników do innego specjalisty to brałam odpłatnie kopię wyników z laboratorium.

cb7wyx8d867elviu.png

No wlasnie to nie bylo w poznaniu tylko w malym miasteczku w dodatku woj. Warminsko- mazurskie :)
W poznaniu jezzcze nigdy na nfz nie bylam nigdzie :)

Bardzo mocno trzymamy kciuki i jestesmy dobrej mysli :) jeszcze niech plamienie ustapi i oby to sie juz wiecej nie zdarzylo :)
Odpoczywaj :))

reklama
Delli Już mnie nie boli brzuch, ale 3 nospy i z 5 tabletek magnesu pożarłam. Krwawienie zmieniło się w plamienie oby to był dobry znak. Moja mama dopiero w niedzielę będzie mogła przyjechać, aby mi ogarnąć burdel w domu i aby Kinga troszkę pobiegała na dworzu.
Na męża liczyć niestety w tych sprawach nie mogę. Dziękuję Ci kochana, że o mnie myślisz.
Przesyłam Wam buziaczki dziewczyny [emoji182][emoji182][emoji182]

cb7wyx8d867elviu.png
Milka oby juz bylo wszystko ok :*

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry