Rybcia2309
Fanka BB :)
ja 20 miesięcznegoJa mam z marszu cesarke wiec nawet sie nie zapisuje do szkoly rodzenia tym bardziej ze w wychowywaniu dzieci mam juz pewna wprawe (mam 15- miesiecznego syna)
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja 20 miesięcznegoJa mam z marszu cesarke wiec nawet sie nie zapisuje do szkoly rodzenia tym bardziej ze w wychowywaniu dzieci mam juz pewna wprawe (mam 15- miesiecznego syna)
Ja 20 miesięcznego [emoji14]Ja mam z marszu cesarke wiec nawet sie nie zapisuje do szkoly rodzenia tym bardziej ze w wychowywaniu dzieci mam juz pewna wprawe (mam 15- miesiecznego syna)
Oby się pokazała płeć bo jak nie to zagroziłam dziecieciu że kupię wszystkie różowe ciuszki i jak będzie chłopak to jego wina będziewięc niech słucha matki
![]()
Ja mialam angine w 7 tyg. I bralam 8 dni antybiotyk. U mnie szybko zadziałał i przeszło.Gratuluję wizyt ;-)
A ja z innej beczki wyskocze z pytaniem do dziewczyn co brały antybiotyk w ciąży, pamiętacie przez ile dni?? Bo ja miałam na 7 ale nie czuje się do końca zdrowa i przeraża mnie to bo zaczynam wmawiać sobie choroby.
Gratuluję wizyt ;-)
A ja z innej beczki wyskocze z pytaniem do dziewczyn co brały antybiotyk w ciąży, pamiętacie przez ile dni?? Bo ja miałam na 7 ale nie czuje się do końca zdrowa i przeraża mnie to bo zaczynam wmawiać sobie choroby.
Ja właśnie teraz biorę antybiotyk a dostałam na 10 dni połowa za mną a ja dalej chora. Jutro chyba podjadę do lekarki żeby mnie osłuchała bo kaszle jak gruźlik i boje się o maluszka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom