Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe kłamać nie umiem a i mam nadzieję że to się okażą tylko wyjątkowo dokuczliwe rozciągające się więzadłaNo i może warto coś ściemnić ze lekarz powiedział że zagrożona ze Szpital itp [emoji48]
![]()
Typowe nastroje ciążowe [emoji6] udzieliło mu się [emoji28]Moj to w ogole ma jakies rozdwojenie osobowosci bo jednego dnia kaze mi lezec a drugiego twierdzi ze nic nie robie jestem dla niego wredna i nie doceniam co robi... Puszczam juz to mimo uszu
![]()
Ja będę robiła w lutym plomby na NFZ. Tak jak tu któraś z WAS napisała... ciekaweJak się powołasz na przepis to pójdzie, kwestia upomnienia o swoje
Ale spoko, też już nie chodzę na NFZ, szkód nerwów![]()
He he dobre [emoji4] u mnie by przegrał bo jaAaaaaa najlepszy mąż na świecie!![]()
Ty to w ogóle masz dwójkę w brzuchu i łaski nie robi.Mój też mówił że się za bardzo oszczędzam w tej ciąży, a jak wylądowałam w szpitalu to gadanie się skończyło, teraz sam z siebie chatę ogarnie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No i może warto coś ściemnić ze lekarz powiedział że zagrożona ze Szpital itp [emoji48]
![]()
Oooo nieeee ustaw go do pionu raz dwa. Mój na szczęście kuma i jest wyrozumiały.Najbardziej denerwuje mnie to że mój mąż też mnie lekceważy. On chyba myśli że ja jestem leniwa. Miałam plan posprzątać bo mała trochę rozniosła chałupe ale stwierdziłam że idę się położyć bo już mi ciężko nawet chodzić a ten w śmiech bo sprzątać chciałam a jednak się położę. Ech żeby jego jeden dzień tak pobolało...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom