reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czy każda wymiana odmiennych zdań musi być od razu kłótnią?
A gdzie miejsce na polemikę?

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do mementu w którym się robi nieprzyjemne dla stron.

reklama
tak tak myślałam nawet są siedzące ale zawsze może mi z niej zejść a z pasów np w podwojnym wózku nie wyjdzie :) kurcze gdyby miał 3-4 latka to ta dostawka była by idealna a tak to jeszcze malutki ten dwulatek no i śpi na spacerach

svchs65gg8talrm7.png
Mój będzie mieć okolo 2 lata i 3 mięs, w sumie wiecej czasu na podwórku czy ogródku spędzamy a na krótki spacer mam szelki, żeby nie uciekł pod samochód.

Jedna Pani ma blizniaki i ona z takimi maluchami sama za rączki do parku chodzi a mieszka dużo dalej niz ja. Jestem pełna podziwu :)

Mój będzie mieć okolo 2 lata i 3 mięs, w sumie wiecej czasu na podwórku czy ogródku spędzamy a na krótki spacer mam szelki, żeby nie uciekł pod samochód.

Jedna Pani ma blizniaki i ona z takimi maluchami sama za rączki do parku chodzi a mieszka dużo dalej niz ja. Jestem pełna podziwu :)
My za moment też się przeprowadzamy do nowego mieszkania i tam mamy ogródek może się uda bez podwójnego wózka :)

svchs65gg8talrm7.png

Ja nie miałam cytomegalii , toksoplazmozy i wielu innych o których piszecie w tym badania ginekologicznego, bo u nas się nie robi .Tak się prowadzi ciąże w Irlandii i nic z tym nie zrobię .Czy jestem z tego powodu załamana ? oczywiście że nie , u nas są takie procedury a w Polsce inne . Jak narazie mój lekarz jest zadowolony z postępu mojej ciąży , ja sama czuję się dobrze , więc trzymam się myśli że wszystko jest ok . Oczywiście każda dziewczyna może sobie robić badania tak często jak zechce , oraz prosić lekarza o zlecenie dodatkowych i ja to rozumiem i szanuję .Wiadomo że każda z nas chce szczęśliwie donosić i urodzić zdrowego bobaska .

reklama
Dziewczyny pomocy, ja znowu chyba chora, leje się z nosa..... Nie wiemczy siedzieje ledwo się wygrzebalam z anginy, załamana jestem!!!!!!

Do góry