reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi wczoraj jak maz scisnal to plama mi sie na koszulke wylala [emoji33]

p19u9jcg81ehxczt.png
A ja mam takie czopy ze siary na koncowkach..

reklama
Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu :)
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Dojechalam wkoncu do domu. To nie dla mnie takie długie trasy juz. Plecy mnie bola jak cholera. Właśnie leżę na pufie wygięta w łuk.

A my czekamy przed gabinetem na nasze połówkowe...

Przez ciąże zrobiłam się jak taka... łajza, w pracy zawsze byłam twarda babka, a teraz unikam podejmowania jakichkolwiek wyzwań.
Nasza Malutka przeziębiona, a że najbliższe 2 dni mamy nieco zabiegane postanowiliśmy na ten czas nasza Myszkę zostawić u nich. Płakałam jak bóbr kiedy wychodziłam, na szczęście tego nie widziała... No tak mam dość tego uczucia że naprawdę nie mogę doczekać się czerwca. Ciąża taki fajny i miły okres a ja naprawdę chcę mieć już naszego nowego Członka rodziny przy sobie... nie dogodzisz [emoji51]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Melduję się po połówkowym :)

Marcelek dalej jest chłopakiem [emoji12] waży ok 360g i wszystko ok :)

Lekarz zbadał mi szyjkę, bliznę - nie widać nieprawidłowości więc bóle pewnie przez zrosty i małego, który leży główką dokładnie w miejscu, gdzie najbardziej mi dokucza heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu :)
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.

oar8pg4n1kii9v0d.png
I tak będzie źle i tak nie dobrze [emoji23] grunt to konsekwencja tylko jak kiedy człowiek nie ma się denerwować to ja wolę zrobić sama i dalej nic nie robią [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do tych alergii i wyciszenia ich w ciąży to chodzi o to, że podczas ciąży choroby autoimmunologiczne ( a alergie do nich należą) lubią się wygaszać - ale niestety potem to sobie "nadrabiają"... mi zeszła niemal cała łuszczyca, już się boję jak mi wywali potem [emoji33]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry