Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że Ci tak lekarz powiedział. Prosto z mostu i konkretnie. Dzięki temu wiesz, że mozesz zacząć działać i poprawić sytuacjęMarciotek88 no właśnie tym mnie troszkę wkurzyła,bo mówiła ,że przez moją dietę,a nawet padło pytanie 'czy nie szkoda mi dziecka'... :/ no i przez to mój M też na mnie nakrzyczał,że słabo jem-no wiadomo martwi się,ale zepsuli mi humor...
No,ale masz rację muszę rozpracować moje posiłki(z tym faktycznie u mnie słabo) i damy radędzięki :*
Moje jest na szyjce. Napewno się podniesie jeszcze. Nie ma się co stresować.Witam dziewczyny mam pytanko byłam wczoraj u gina i powiedział że łożysko mam 1cm od ujścia i martwie się czy któraś tak ma ?![]()
Ja też spodnie kupilam spodnie w lidlu i wielki worek z tych spodni jest :/ bluzki jeszcze ok. A z ubranek nic nie bralam , jakoś szalu nie robily.Byłam w tym Lidlu ale jakoś zachwycona nie jestemspodnie są tak bardzo duże że nawet przy tym że ja wielka i tak są za duże. Wziąłam M bo myślałam że nie ma szans że się zmieszcze w S ale jak przymierzylam to chyba nawet S będzie na pewno za duże. Ubranka w porządku ale ładniejsze dla dziewczynek
a ta pościel też myślałam że będzie lepszej jakości i sobie odpuściłem
![]()
Jakie są to wiem
Dobrze, że Ci tak lekarz powiedział. Prosto z mostu i konkretnie. Dzięki temu wiesz, że mozesz zacząć działać i poprawić sytuację
Wiedza jest Twoim sprzymierzeńcem, więc uszy do góry :*
DziekiWłasnie dużo, czasem nawija jak katarynka po swojemu
. Proste zdania też już buduje typu: tata zabrał klucze. Pampers jest do spania i na dłuższe wyjazdy (ale i tak się nie zsika, tylko po nocy mokre) On jest taki że musi wszytsko sam. Smoczka od 2 msc też nie mamy. I jestem bardzo dumna z niego
Tylko nie wiem jak poradzić sobie z jego macaniem i braniem wszystkiego w sklepie.:/ Bez wózka nie da rady.