Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja teraz leżałam z twarda macica na patologi i dostałam za to .a czy należy się coś jak leżałam 7 dni przed porodem na patologii i 10 dni po porodzie? ??
![]()
Znalazłam taki wpis ktoś składał właśnie do pzu wniosek. Nie wiem niestety czy to zaakceptowali ale jak dla mnie to ma sens i będę składać jak cos :Madzien nie należy się niestety za te dodatkowe luksusy.
Ja jestem ubezpieczona w pzu ale o wyplacie za urodzenie dziecka nie slyszalam ...?Zna się ktoś może na ubezpieczeniach ? Chodzi mi o grupowe w pzu . [emoji4]
Zastanawiałam się ostatnio nad tym ponieważ byłam w szpitalu na patologi ciąży. Byłam 4 dni i złożyłam wniosek za pobyt w szpitalu . Przyznali mi i dostanę 240 zł .
Wiem ,że za urodzenie dziecka dostanę tam bodajże 1500.
Ale pomyślałam, że może po porodzie , za pobyt w szpitalu czy np nacięcie krocza albo łóżeczkowanie też się należy wypłata. Oprócz tych 1500.
w moim ubezpieczeniu to 1500 zł z tytułu urodzenia dziecka. Jeżeli jesteś ubezpieczona to raczej powinnaś mieć, jedynie kwota może się różnić. Dowiedz się jak nazywa się twoje ubezpieczenie i zobacz ile za co dostajesz. Jestem pewna , że dostaniesz. Twój mąż też jak jest ubezpieczony . [emoji4]Ja jestem ubezpieczona w pzu ale o wyplacie za urodzenie dziecka nie slyszalam ...?
![]()