Emkaa
Fanka BB :)
Tak jak napisała Kum.2500zl??? Szok, a co wchodzi w zakres że to takie drogie? Nigdy nie słyszałam o takich kwotach żeby ktoś ze znajomych wydal...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jak napisała Kum.2500zl??? Szok, a co wchodzi w zakres że to takie drogie? Nigdy nie słyszałam o takich kwotach żeby ktoś ze znajomych wydal...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
W przedszkolu 8h ? Okropnie długo, u nas jest jedno dziecko z autyzmem. Bardzo samodzielne, ale czasem daje w kość.Ja idę na L4 od listopada, pewnie od 7. Pracuję w przedszkolu dla dzieci niepełnosprawnych i czasem jest naprawdę ciężko. Wychodzę z pracy padnięta po 8 godz i często boli mnie brzuch. Nie mam ochoty ryzykować życiem dziecka, chociaż im nie będzie się to podobało. A jeszcze nie powiedziałam o ciąży, w przyszłym tyg się dowiedzą.
![]()
Ja byłam przedwczoraj w poniedziałek 6t4d. Fasolka 8mm, widziałam i słyszałam jak bije serduszko, a biło baaardzo szybko (nie powiedziała jak szybkoDziewczyny ktore widzialy juz akcje serca,powiedzcie mi,ktory to byl tydzien i dzien ciazy i jak szybko bilo serduszko? I jak mozna ile mm mialy wtedy wasze fasolki??
![]()
Ja mam w pakiecie a glukoze tsh kiłe i pare innych już miałam robione.O kurcze Majka i to tyle kosztuje? ??
Ja dostałam podobnie
Przeciwciała
Cukier na czczo
WR
HCV
Toksoplazmoza IgG i IgM
I różyczka
Załamka [emoji53]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a kiedy mialas OM?Zobacz załącznik 779072
No i trochę za wcześnie... Ale przed badaniem mi powiedział, że skoro owulację miałam 17 września to będzie jeszcze sam pęcherzyk... Ważne, że jest [emoji3] Z om termin na 7 czerwca, z usg na 13 [emoji5] Za tydzień kolejne usg i już powinno być serduszko [emoji178]
![]()