Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O kurcze Caixa a co dokładnie robiłaś? Tez mnie to czeka ale jeszcze nie sprawdzałam ile to kosztuje. Ile masz lat ? Prenatalne powyżej 35 lat są free [emoji4]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ciągle boli brzuch, kłuje i ciągnie . Też się trochę martwie.Ja u ginekologa - endokrynologa bylam prywarnie wypisal mi skierowanie na badania oczywiscie aby placic za wszystko bo nie mam refundacji z nfz ale poszlam do rodzinnej i ponad polowe badan jakie mogla wypisla mi bez problemu na nfz wiec troszke pieniedzy zoszczedze . Wiec polecam rowniez taka opcje . Dziewczyny a mam pytanie do was dlugo was boli/ bolal brzuch ? Bo ja zarazbzaczne 8tydzien a bole nadal wystepuje juz mniej bo momentami nie ciagle ale sa . Czy to normalne ? I od kiedy wytepuja mdlosci ? Czytalam ze od 5 tyg a u mnie nic
Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia śliczny pecherzyk i takie ładne zdjęcieZobacz załącznik 779072
No i trochę za wcześnie... Ale przed badaniem mi powiedział, że skoro owulację miałam 17 września to będzie jeszcze sam pęcherzyk... Ważne, że jest [emoji3] Z om termin na 7 czerwca, z usg na 13 [emoji5] Za tydzień kolejne usg i już powinno być serduszko [emoji178]
![]()