reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja jestem właśnie po drugim połówkowym, na które poszłam dodatkowo prywatnie.
Wiecie jakie jest moje wrażenie/odczucie? Że to zmarnowane 250 zł.
USG u lekakrza z certyfikatem, samo badanie trwało około 5 minut. Cała wizyta (łącznie z opisem i zapłatą) trwała maksymalnie 10 minut.
Te same parametry sprawdził wcześniej lekarz w Luxmedzie a ja narzekałam, że badanie trwało łącznie niecałe 20 minut :)
Teraz wiem, że na następne idę do Luxmedu i nie kombinuję już:)

A dzidziuś na szczęście zdrowy, dalej jest chłopakiem i waży już 0.5 kg :D kawał dzika :D

P.S. Mi też wynagrodzenie wypłaca pracodawca, który sam później rozlicza się z ZUSem.

reklama
Jak jest do 20 pracownikow to płaci ZUS, tak najczęściej dostawałam ok 24-26.

To moje połówkowe mino iż 200zł ,to całościowo trwała około 45minut, wszystko mi posprawdzał, omówił. Ja na swojego nie mogę narzekać. Chyba ordynatorowi nie wypada odwalać maniany. Ponoć zmienili kozy do porodu na takie specjalne łóżka. To dobrze, bo pamiętam jak ledwo wlazłam na nią w ostatniej fazie;)

My byliśmy na spacerze , jak świeci słońce to aż się żyć chce :) Oby wiosna przyszła jak najszybciej.

Suelen super wiadomość :D

Ale dziś ładna pogoda, pouchylałam okna i jakoś od razu więcej energii do życia.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Dziewczyny zastanawiam się na keratynowym prostowaniem włosów po porodzie. Miała któraś kiedyś taki zabieg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry