Emkaa
Fanka BB :)
Jak chce. Zależy od pracodawcy kiedy przyniesie L4, np mojego od 2 tygodni nie ma jeszcze w ZUS :/Dziewczyny ktore sa juz na L4 i płaci wam Zus w który dzień oni robią przelewy?Czy płacą jak chcą?
Jednak już jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak chce. Zależy od pracodawcy kiedy przyniesie L4, np mojego od 2 tygodni nie ma jeszcze w ZUS :/Dziewczyny ktore sa juz na L4 i płaci wam Zus w który dzień oni robią przelewy?Czy płacą jak chcą?
Jak chcą. Mam L4 od listopada, miesięcznie mają mi przelewać ponad 3tys, póki co dostałam 1040złDziewczyny ktore sa juz na L4 i płaci wam Zus w który dzień oni robią przelewy?Czy płacą jak chcą?
Ja mam takie porządki za sobą wszystkie ciuchy których nie założę w przeciągu 1,5 roku to do wora zostawiłam kilka luźnych ciuchów kilka rozpinanych swetrów i ciążoweJa dzisiaj wolne od pracy wiec... czas wziac sie za porzadki! Dzisiaj bardzo trudna misja przede mna- mam plan zrobic porzadek w garderobie, czyli wyrzucic 3/4 rzeczy)
Suelen baaaardzo sie ciesze ze wszystko ok i wychodzicie do domu!) oby teraz juz bylo tylko lepiej!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png