reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jakby mieli u mnie na podstawie obwodu brzucha liczyć to by stwierdzili że z 5 kg dzidziuś waży :D a zawsze w najniższych granicach normy. Do połowkowego był zawsze zbyt mały na swoj "wiek" a od połowkowego w najniższej granicy normy się trzymał. Dostałam inne suplementy i na początku kwietnia zobaczę jak poskutkowaly ;)

reklama
Nie wiem czy jeszcze to praktykują, ale w angli ponoć wielkosc dziecka okreslało się ...mierząc brzuch
W Norwegii też. Centymetr i ręce położnej wystarczają do określenia wielkości dziecka. Co ciekawe doświadczona położna całkiem dokładnie określa wagę dziecka... Nie wiem jak one to robią chyba kwestia doświadczenia...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

mam to samo ;( zaczęłam się martwić bo lekarz kazał odstawić nospe i z dnia na dzień pojawiły się takie "kwiatki". Nie boli mnie to ale twardy jak kamień mam brzuchol.

w57vyx8dubspq12k.png
Dopoki to trwa tylko chwile i nie boli to sie tym nie martwie. Widocznie tak musi byc :) a dzis poczulam bol spojenia po raz pierwszy. Fakt podnosilam z podlogi donkczke z ziemia i jak mnie nie zaczelo ciagnac. Dziwne uczucie.

p19u9jcg81ehxczt.png

Jakby mieli u mnie na podstawie obwodu brzucha liczyć to by stwierdzili że z 5 kg dzidziuś waży :D a zawsze w najniższych granicach normy. Do połowkowego był zawsze zbyt mały na swoj "wiek" a od połowkowego w najniższej granicy normy się trzymał. Dostałam inne suplementy i na początku kwietnia zobaczę jak poskutkowaly ;)
Co zalecili Ci na zwiekszenie przyrostu?

Caixa do inhalacji można stosować jeszcze np. srebro koloidalne, sterydy, inne leki wziewne - ale w ciąży to w sumie najlepiej ta sól. Ta nebu - dose fajnie działa :)

Płukanie zatok też polecam, np. irigasin - możesz dodać wodę utlenioną, ja na pełną butelkę daje sporo, ale zaczynałam od ok. 50kropel

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry