Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Później bym nie zrobiła [emoji1]baby+klasa maturalna =brak prawa jazdy ;( a tak już mam [emoji123]Bellax gratulacje! Ja bym się nie odważyła zdawać prawa jazdy w ciąży,więc podziwiam.Za dużo stresu jak dla mnie.![]()
Witam w klubie, widocznie nie [emoji17]Bellax brawo! Gratulacje!
U mnie lipa, byłam z synkiem na spacerze, piękna pogoda, sporo też siedziałam gdy mały biegał - a teraz zwijam się z bólu, skurcze mam, podbrzusze boli, spojenie boli - czy ja nawet pospacerować już nie mogę?! Masakra jakaś :/
![]()
Extra ! Gratulacje !!!Później bym nie zrobiła [emoji1]baby+klasa maturalna =brak prawa jazdy ;( a tak już mam [emoji123]
![]()
Ehhh ja tez mam od chodzenia skurcze... moze to czas na odpoczynek jako taki...Bellax brawo! Gratulacje!
U mnie lipa, byłam z synkiem na spacerze, piękna pogoda, sporo też siedziałam gdy mały biegał - a teraz zwijam się z bólu, skurcze mam, podbrzusze boli, spojenie boli - czy ja nawet pospacerować już nie mogę?! Masakra jakaś :/
![]()