Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja na mm byla a miala.wieczna niedowage wiec tycie niekonircznie musi byc tak jak oni sobir tego zycza...do dzis ma 5 lat i 2 kg niedowagi i zyjeU mnie w okolicach 4 mca dziecko przestało przybierać na wadze. Przybierało, ale minimalnie. Choć karmiłam tak jak wcześniej. Mniej więcej co 3 h. Dziecko nie chciało więcej jeść. Kazali rozszerzać. Jak wytłumaczysz więc brak tycia?
Moze faktycznie warto przeczakać bo to chwilowe. Pamietam jak mediatora powiedziała tekst typu za chude/za cienkie/niewystarczające ma Pani mleko. Czułam się jak wyrodna matka, która nawet mleka nie umie wyprodukować :/
Tak. Czy siak rozszerzyliśmy po 6 mcu, bo chwilę pózniej synek złapał ospę i nie było sensu wprowadzać nowego, bo za Chiny bym nie zauważyła czy cos go uczula jak i tak był cały wysypany.
![]()

470 plus 70 do kazdego tak? A odstepy jakie sa miedzy zabiegami? I tersz wgl nie rosnie?Ja placilam 470zl za 6 zabiegow. Jezeli chcesz sobie zrobic tzw poglebiona depilacje (ja zrobilam - czyli do zera wszystko, wszedzie-mega booolalo, a nogi musialam rozkraczac jak zaba xD) to do kazdego zabiegu doplacalam 70zl. Troche wychodzi, ale ja od kilku lat chcialam sobie zrobic i rodzice mi zafundowalizreszta ja na prawde przezywalam te krostki itd wiec teraz jak jest efekt to nawet dwa razy tyle bym zaplacila.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Gdzies w 2 trymestrze pod koniec..lezalam w szpitalu akurat z szyjka i bolal mnie brzuch, jakos tak nirdobrze i swedziala skora czasem..gin zlecil badania a tu szok..[emoji52]Mama możesz mi opisać jak ja u Ciebie leczyli, w którym tc Ci wylazla, czy musiałaś leżeć w szpitalu??