Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już materacyk do łóżeczka kupiłam [emoji16]Hej dziewczyny ! A kiedy planujecie pierwsze zakupy dla maleństwa?![]()
Ja pierworodka i nie wiem kiedy "wypada" za to się zabrać :-) ale jak widzę te wszystkie maleńkie czapeczki o rękawiczki.... same wiecie![]()
![]()
Ja już do swoich kartonów zaglądałam ale na pranie i prasowanie jeszcze za wcześnie... Na wiosnę się za to wezmę [emoji16]Tylko coz czuje ze gorzej bedzie rozpakowac kartony, wszystko poprac i poprasowac....
Byle nie gryka pianka kokos...Ja już materacyk do łóżeczka kupiłam [emoji16]
![]()
To na pewno nie, ale w sumie nie wiem z czego jest zrobiony... Kupiłam w Biedrze, wydaje się całkiem fajny [emoji4]Byle nie gryka pianka kokos...
![]()
Ale Ci dobrze :-) mega oszczędność :-) ja narazie buciki mam które kupiłam aby powiadomić męża że zostanie tatąJa mam wszystko po synkujesli bedzie corka to wezme od brata ubranka, bo w tej chwili ma poltoraroczna core
naszczescie wielkie wydatki juz za mna. A i tak duzo rzeczy mialam od starszycz siostr.
To całkiem poważny i duży zakupJa już materacyk do łóżeczka kupiłam [emoji16]
![]()

Szczerze mówiąc to w pierwszej ciąży nie hamowałam się z zakupami, od początku szalałam bo jedyną opcją było, że wszystko będzie ok [emoji12] Teraz też już powoli zaczynam [emoji23] Ale tak naprawdę to większość rzeczy mam po synku (łóżeczka, kojec, wanienka itp.) Wózek chcę kupić nowy, bo synka wózki chce oddać potrzebującej mamie z mojej okolicy [emoji4] Właśnie buszuję na allegro [emoji12]To całkiem poważny i duży zakuptez juz chce coś kupić
![]()