Anulka.
Fanka BB :)
Oj bidulko [emoji22] chyba tylko wygrzac to możesz. Kiedyś jak byłam mała to moja Babcia miała taką specjalną roślinę i zwijała mi listek do ucha [emoji4] Ale w ciąży to chyba tylko watka i ciepło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj bidulko [emoji22] chyba tylko wygrzac to możesz. Kiedyś jak byłam mała to moja Babcia miała taką specjalną roślinę i zwijała mi listek do ucha [emoji4] Ale w ciąży to chyba tylko watka i ciepło
Niedawno ta mega dawka podobno została zmniejszona. Z tego co ja słyszałam to w szpitalu jest podawane tyle ile potrzeba a takie suplementowanie samemu później wg dawnych wytycznych jest zbyt silna dawka dla dzieci..Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?
![]()
Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?
![]()

Hmm mój dostał K w szpitalu już 3 lata temu. Nie wiem czy to była jakaś mega dawka, od tygodnia chyba (musiałabym sprawdzić na wypisie), po porodzie miał zalecenie dostawać dalej doustnie.Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?
![]()