reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie wiem dziewczyny może ja jakaś inna jestem ale mnie takie rady nie denerwują. Lubie posłuchać od innych rodziców ich przeżyć z dziećmi i czasami naprawdę trafi się coś wartego uwagi. Moze jakby to było moje drugie - kolejne dziecko to wtedy by mnie wkurzalo. Generalnie od wczorajszej wizyty jakąś euforia we mnie tkwi. Dumna jestem z mojej córeczki ze się tacie pokazała i to tak ładnie. Wyprawka prawie zamknięta, dzisiaj robie drugie pranie + prasowania. Pakuje walizkę do szpitala i czekam.

Juz sie szykujesz ? Ja planuje w maju [emoji12]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Mi jakoś złotych rad nikt nie dawał chyba, jak się Nikoś urodził też zbytnio nikt się nie wtrącał. Czasem jakies ciotki męża coś próbowały, ale ucinałam to i tyle ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja dopiero w kwietniu zaczynam na poważnie kompletować wyprawkę.
Korzystając z promocji w Rossmannie kupiłam trochę kosmetyków i pieluch. Mam już ubranka dla Niunia. Poza tym wszystko muszę kupić (oprócz wózka, który dostałam w prezencie).

Jakoś nigdy nie należałam do osób, które muszą mieć wszystko dużo wcześniej. Plan mam taki, żeby zamknąć temat wyprawki przed końcem maja :) Zresztą dopiero mam w planach urządzenie całego mieszkania, więc mam inne priorytety na ten moment :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry