Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam takich problemów. Jedzenie i siusisianie stało się sensem mojego istnienia.No jak tam Wam sobota mija ? Powiem Wam, ze nie mam apetytu...macie tak ? Zjadlam rano tosty, pozniej dluuuugi nic kolo 17 kanapke, troche saltek u znajomych i tyle...
![]()
U mnie nie musza...bo to o swiatelko chodzi zakladane na palec a u mnie maja na tyle silne ze przechodzi przez chybryde jedynie efekt lustra sobie trzeba odpuscicPrzy porodzie naturalnym nie ma problemu, ale w razie cesarki paznokcie muszą byc naturalne - czyli często szpitale wymagają na zaś by nic na paznokciach nie było
![]()

Cześć dziewczyny.
Jagoda sto lat spóźnione ale szczere. Wygladalas slicznie [emoji8]
Siostra moja przyjechała na weekend i jakoś nie mialam chwili by zajrzeć i poczytać co tam u was.
Powiedzcie mi czy taki maluszek może spać w łóżku turystycznym? Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania to zabieram to łóżeczko drewniane do siebie ale wiem ze będę często też przebywać u moich rodziców i się zastanawiam nad turystycznym. Choc z drugiej strony przez lato mogłaby mała spać w gondoli od wózka. Co myślicie? Nie chce kupować drugiego łóżeczka bo to dla mnie zbędny wydatek a takie turystyczne mogłabym mieć od szwagierki
![]()