Gemmina
Fanka BB :)
O, to dobrze!Gemina kwasy 3.38 norma do 10 na wyniku
Właśnie odebrałam wyniki, u mnie wszystkie próby wątrobowe w normie
Zaraz jadę na wizytę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to dobrze!Gemina kwasy 3.38 norma do 10 na wyniku
To ja z kolei wytrawnego nie rusze i takie toleruje tylko w kuchni. Ale ja wszystko lubie baardzo słodkieJak dla mnie wino może być tylko wytrawne, reszta to lemoniada winogronowa [emoji12]
jak ktoś lubi półwytrawne to jeszcze to nie jest złe, ale wolałabym pół słodkie
![]()
![]()
Ooo tak mialam ochote wlasnie na te bezalkoholowe ale jakos nie mialam odwagi. Mowisz ze dobre ?Zmienię temat ostatnio było o alko. wiec6od soboty jestem testerem win bezalkoholowych narazie najlepiej w rankingu stoi![]()
Pół słodkie smakuje jak szampan ale naprawdę dobre![]()
![]()
Mi przed ciaza sie zmienilo i najchetniej pilabym tylko polwytrawneTo ja z kolei wytrawnego nie rusze i takie toleruje tylko w kuchni. Ale ja wszystko lubie baardzo słodkie![]()
![]()
Ja jestem wielką fanką winajak ktoś lubi półwytrawne to jeszcze to nie jest złe, ale wolałabym pół słodkie
![]()
![]()
Ja jestem wielką fanką winaMoje ulubione to wytrawne nie lubie slodkich. Ale takie bezalkoholowe zawsze to jakas alternatywa jak sie ma ochote
Z tym ze chyba takie wina to mają chyba duzo cukru...
A teraz jest cieplo wiec tskie schlodzone prosecco z malinka albo melonikiem albo truskawami [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Ja jestem wielką fanką winaMoje ulubione to wytrawne nie lubie slodkich. Ale takie bezalkoholowe zawsze to jakas alternatywa jak sie ma ochote
Z tym ze chyba takie wina to mają chyba duzo cukru...