Heda
Fanka BB :)
Mam nadzieję że już po 2kg mają... Mam mieć usg dzisiaj więc zobaczymy jak tu je pomierzą.Heda to śliczna waga [emoji4] szczególnie jak na bliźniaki
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję że już po 2kg mają... Mam mieć usg dzisiaj więc zobaczymy jak tu je pomierzą.Heda to śliczna waga [emoji4] szczególnie jak na bliźniaki
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tylko koszule do szpitala [emoji23] i też dziś ogarniam całą resztęPranie prasowanie to nic ......ja jeszcze nic nie kupiłam sobie do szpitala :O. Zrobiłam sobie picie i biorę się za zakupy.
Ja nawet koszuli nie miałam i kapci, ale i tak dajemy radę z tym co jest...Ja mam tylko koszule do szpitala [emoji23] i też dziś ogarniam całą resztę
![]()
Ja karuzele kupię ale jak będzie mieć z 2msc. Miałam z TinyLove i była superJa na szczęście już wszystko mam uff.. Wystarczy uprać i poprasować. Muszę dokupić tylko Tamtum Rosa i Octedin. Myślę też o poduszce do karmienia i karuzelce i koniecjeśli chodzi o sprawy zakupowe to czuje ulgę
![]()