Heda
Fanka BB :)
Mam nadzieję że już po 2kg mają... Mam mieć usg dzisiaj więc zobaczymy jak tu je pomierzą.Heda to śliczna waga [emoji4] szczególnie jak na bliźniaki
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieję że już po 2kg mają... Mam mieć usg dzisiaj więc zobaczymy jak tu je pomierzą.Heda to śliczna waga [emoji4] szczególnie jak na bliźniaki
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tylko koszule do szpitala [emoji23] i też dziś ogarniam całą resztęPranie prasowanie to nic ......ja jeszcze nic nie kupiłam sobie do szpitala :O. Zrobiłam sobie picie i biorę się za zakupy.
Ja nawet koszuli nie miałam i kapci, ale i tak dajemy radę z tym co jest...Ja mam tylko koszule do szpitala [emoji23] i też dziś ogarniam całą resztę
![]()
Ja karuzele kupię ale jak będzie mieć z 2msc. Miałam z TinyLove i była superJa na szczęście już wszystko mam uff.. Wystarczy uprać i poprasować. Muszę dokupić tylko Tamtum Rosa i Octedin. Myślę też o poduszce do karmienia i karuzelce i koniecjeśli chodzi o sprawy zakupowe to czuje ulgę
![]()