reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuję bliźniaczym mamom za dobre wieści z rana [emoji8] Heda mam nadzieję że jeszcze trochę wytrzymacie [emoji6] Suelen dobrze że u Was się uspokoiło [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
U mnie Mały się dosyć rozpycha na żebra i czkawke też ma czasami niezła ale tylko w jego porach w innych sobie odpoczywa [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Heda moja kochana blizniacza duszo... trzymaj sie jeszcze 3w1. Kazdy dzien dla dziewczynek wazny.
Myslisz nad imionami [emoji6]

Wczoraj bylam u ginekologa, podobno jest niezle [emoji4]

[/QUOTE]
Jakieś tam opcje imion się pojawiają ale zdecydujemy jak się dziewczynki urodzą.
Dziś u mnie pierwszy dzień 33tc więc jeszcze chwilę i będę całkiem spokojna o dziewczynki...
Dobrze że u ciebie spokojnie...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

U mnie też takie rozpychanie,więc już chyba przegapiłam moment na film,w którym Mała daje czadu :D jak zaczyna wygibasy ja szybko za tel,a ona nagle posąg [emoji23]

U mnie też takie rozpychanie,więc już chyba przegapiłam moment na film,w którym Mała daje czadu :D jak zaczyna wygibasy ja szybko za tel,a ona nagle posąg [emoji23]

Bo to są przebiegłe dziady małe [emoji23]
U mnie to samo - szaleje w brzuchu, a jak powiem mężowi czy chcę nagrac to cicho sza ;)

74703e3kkwoaumma.png

Witam się po świętach :) pogoda do bani ,więc sobie poodpoczywam po świątecznym krzątaniu. Nawet nie miałam czasu Was poczytać i nie wiem czy nadrobię zaległości.

Co do ruchów dzidziusia to czuję bardziej przeciąganie niż kopanie,chociaż jak kopnie to boli jak nie powiem co. A jak to wygląda :O jakby mi noga chciał przebić wszystkie warstwy brzucha ,żeby się wydostać. Tak poza tym to ciągle jeździ mi po brzuchu kończynami i wystawia również różne części ciała ,których czasem nie potrafię określić ;)
A jak chcę się przekręcić z boku na bok to brzuch boli.

Teraz tylko odpoczywanie i rekreacja :)

Hej kobitki. Mnie dziś dopadła migrena, i jestem teraz niedorobiona.....Cały dzień pewnie taka przyćpana będę [emoji27]

Heda, Suelen bardzo się cieszę że u Was ok[emoji4]

Ja też jestem coraz spokojniejsza. Zaczęliśmy 34 tydzień, więc już jest super.

Jutro wizyta, bardzo się cieszę bo jakoś niepokój czuje.... Niech gin posprawdza czy nic się nie otwiera [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry