wroniasta
Fanka BB :)
gratuluję !!!Dziewczyny, teraz oficjalnie mogę się z Wami przywitać...na teście dwie kreski (już od piątku, ale dziś rano powtórzyłam dla pewności)Wg moich obliczeń termin na 30 czerwca
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratuluję !!!Dziewczyny, teraz oficjalnie mogę się z Wami przywitać...na teście dwie kreski (już od piątku, ale dziś rano powtórzyłam dla pewności)Wg moich obliczeń termin na 30 czerwca
![]()
Dzięki za słowa wsparcia :* Mocno wierzę w to, że teraz będzie dobrze. A mówią, że wiara czyni cuda!!!Witaj Anusiek bądź dobrej myśli ja po moim pierwszym niepowodzeniu mam wspaniałego zdrowego synka a po drugim niepowodzeniu teraz będę miała kolejne dzieciątko tak więc po burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego się trzymaj!!!
![]()
Dziękujęgratuluję !!!![]()
U nas Helenka będzie po mojej babci (męża babcia też Helena była). Babcia jest oczywiście przeszczęśliwa i ma nadzieję , że będzie dziewczynka [emoji16]Kasiu, mi tez sie bardzo podobaja polskie imionaTwoje np - na bierzmowanie sobie wybralam
Ale mojego ukochanego w zaden sposob nie moge przekonac
Wojtek i Agatka - piekne imiona![]()
Jak moja najwspanialsza na swiecie siostra)
A moze by tak nowy watek z imionami ?![]()
Najgorsze jest wlasnie to, ze wszystkie fajne imiona sa u nas w bliskiej rodzinie i.. Dlatego moj P. Nie chce powtarzac. Podoba nam sie np Mikołaj, ale jest juz, Hubert tez..![]()