Anusiek1508
Fanka BB :)
Dziękuję
Jesteśmy szczęśliwi, że się udało, choć nie ukrywam, że pełni obaw, bo jestem już po jednym niepowodzeniu, więc wiecie jak to jest...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CzescDziewczyny, teraz oficjalnie mogę się z Wami przywitać...na teście dwie kreski (już od piątku, ale dziś rano powtórzyłam dla pewności)Wg moich obliczeń termin na 30 czerwca
![]()
To o Natalce nie slyszalam ze głupieU nas akurat wybór imienia był przypadkiem . Tak bardzo w ciąży mi się podobały imiona ze zdrobnieniem na ka - Emilka, mąż od razu odrzucił, bo nasza przyjaciółka ma takie imię , potem Natalka. Wszyscy mi mówili przez całą ciąże, że każda Natalia jaka znają jest głupia, dziwna itd. Zaczełam sobie przypominać Natalie wśród moich znajomych i po urodzeniu zdecydowałam Amelia . Następnego dnia mąż poszedł zarejestrować trzeba było szybko, żeby mąż mógł dostać jak najszybciej urlop.
![]()
U mnie Maja, Zuzia i Franek. Dlatego mi się Antek podoba, bo nie znam żadnego.

DziękujęWitam się niedzielnie.
Pierwsze przytulanie z kibelkiem za mną, czuję się okropnie. Do tego podczas wymiotów nie trzymam moczu i z każdym skurczem żołądka popuszczam - chyba któraś też o tym pisała - makabra :/
Ausiek1508 gratulacje! Masz jakieś objawy?
![]()
Mm podobne problemy.trzeba by cwiczyc miesni kegla.przydadza sie tez do porodu.Witam się niedzielnie.
Pierwsze przytulanie z kibelkiem za mną, czuję się okropnie. Do tego podczas wymiotów nie trzymam moczu i z każdym skurczem żołądka popuszczam - chyba któraś też o tym pisała - makabra :/
Ausiek1508 gratulacje! Masz jakieś objawy?
![]()